Σιδηροστάλ

  • slide
  • slide
  • slide

Εξυπηρέτηση πελατών

Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της Σιδηροσταλ Α.Ε.Ε. είναι οι πελάτες της. Για αυτό το λόγο η εταιρεία μας φροντίζει να βελτιώνει συνεχώς τα ακόλουθα χαρακτηριστικά έτσι ώστε πάντα να βγαίνει κερδισμένος ο πελάτης.

Ταχύτητα εξυπηρέτησης

Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας οφείλεται :

• Στην πολυετή μας πείρα στο χώρο σε συνδυασμό με την εργατικότητα των στελεχών μας.
• Στην ειδική οικονομοτεχνική μελέτη που έγινε για την κατασκευή των εγκαταστάσεων μας, η οποία μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο ολοκλήρωσης μιας παραγγελίας.
• Στα ιδιόκτητα φορτηγά της εταιρείας μας, τα οποία διασφαλίζουν την άμεση μεταφορά της ολοκληρωμένης παραγγελίας στην οικοδομή.

Ποιότητα

Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται από πιστοποιητικά ποιότητας. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας εγγυάται τη κοπή, τη κάμψη και την αποθήκευση του σιδήρου όπως προβλέπει ο κανονισμός τεχνολογίας χάλυβα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων και τις ιδιότητες μπορείτε να ενημερωθείτε από τα sites των προμηθευτών μας.

Συνέπεια

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, η τήρηση των συμφωνιών και η άμεση επαφή είναι τα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας.

Αξιοπιστία

Οι άριστες σχέσεις με τους προμηθευτές μας και η συνεχής αύξηση των πελατών μας αποτελούν τα εχέγγυα για την αξιοπιστία της εταιρείας μας.

Τιμές

Εγγύηση για τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Χονδρικές πωλήσεις

Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να προμηθεύει τα προϊόντα της σε εργοστασιακές τιμές με απευθείας παραδόσεις σε τεχνικές εταιρείας, εμπόρους και μεγάλα τεχνικά έργα. Όλα τα εμπορεύματα συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας.

espa-image